Jenny Johansson, Cahoot, Bowling.
Jenny Johansson i Cahoot. Fotograf: Simon Bjerkhaug

Stark avslutning av BK Cahoot

Jenny Johansson Cahoot:"Till slut vaknade vi till"
2:25 min

BK Cahoot vände ett hopplöst underläge till oavgjort när man mötte hittils obesegrade Hallandia i damernas elitserie i bowling.

Efter halva matchen var det inte många som trodde på poäng när BK Cahoot mötte Hallandia i damernas elitserie i bowling när ställningen var 10-5 till gästerna. Plötsligt bara vände det och  de avslutande två serierna gick Cahoot ifatt och fick till ett oavgjort resultat.

Vi har haft som vana att inleda svagt och ingen vet riktigt varför säger Cahoots Jenny Johansson och tyckte att en upphämtning som i denna var väldigt ovanlig i elitseriesammanhang.

Cahoot har haft en svår inledning i comebacken i elitserien då man mött flera av topplagen och nu hoppas man att segrarna också ska komma när man möter något lättare motstånd. Det lag som i år spelar i elitserien enligt Jenny Johansson klart stakare än det lag som  spelade elitseriebowling senast vilket också dagens vändning mot Hallandia visar.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".