Ny förlust för Kalmarsunds damer

1:13 min

Det blev andra raka förlusten för Kalmarsunds damer när man mötte Partille hemma. 6-5 skrevs göteborgarnas segersiffror till efter att gjort mål i matchens sista minut.

Kalmarsunds damer föll hemma mot Partille med 6-5. Eftersnacket kommer enbart att handla om vad som hände de sista sekunderna i sportcentret i Kalmar. Hemmalaget anföll med 20 sekunder kvar och hade ett ypperligt läge att kamma hem alla tre poäng men en motståndare stod i vägen och de flesta trodde nog att domarparet skulle blåsa. Istället kunde bortalaget Partille kontra och sätta dit 6-5 målet med 10 sekunder kvar. Hemmalagets Julia Rindhagen var givetvis besviken efter uddamålsförlusten. 

Nu känns det inte så roligt faktiskt. Nu är man väldigt deppig, för jag hade inte räknat med detta. 

Kalmarsunds damer låg under med hela 4-2 men lyckades knappa in och med cirka minuten kvar av matchen kvitterade med till 5-5. Många trodde då att matchen skulle gå till förlängning men Partille kunde sätta segermålet och ta med sig alla tre poäng hem till Göteborg. Annie Nilsson var inte nöjd med försvarsinsatsen efter matchen. 

Vi håller inte ihop försvaret så det är väll det som vi behöver jobba på. 

Det var Kalmarsunds andra raka förlust i division 1. Härnäst väntar serietrean Hovshaga som har en poäng mer än Kalmarsund efter sju spelade omgångar.