"Papi" får jobb på Kalmar kommun

8:22 min

Shemsi Brahimi har länge jobbat ideellt med ungdomar i Kalmars norra delar. Nu anställs han av kommunen för att fortsätta med sitt arbete.

Shemsi Brahimi, eller "Papi" som han också kallas, har blivit en profil i Kalmar med omnejd. Han har engagerat sig ideellt för ungdomarna i Kalmars norra delar och ordnat populära fotbollskvällar som bland annat besökts av David Elm och andra Kalmar FF-spelare.

Nu anställs han av socialförvaltningen i Kalmar kommun för att fortsätta med sitt arbete. Det blir fortsatt mycket fotbollsfokus, men han kommer också att vara en resurs och kontaktperson ute på stan vid större evenemang.

– Det känns mycket bra. Jag kommer jobba som jag har gjort, det kommer inte ändra mig som person så mycket, säger Shemsi Brahimi.

I februari fick han Kalmar kommuns omtankepris på 15 000 kronor, pengar han använde till en stor fest i området Norrliden i Kalmar.

Kommer den här anställningen ge dig möjlighet att ge tillbaka ännu mer till ungdomarna?

– Ja, som ni vet kommer jag ge allt jag har till ungdomarna, det spelar ingen roll om jag är anställd eller inte, den kärlek jag har för dem kommer de få hela tiden.

Lyssna på hela intervjun i spelaren ovan!