Ludvig Öhman. Foto: Viktor Blomberg/Sveriges Radio.
Ludvig Öhman kan ha spelat färdigt i den rödvita tröjan. Enligt Sportbladet väntar nu spel i Japan. Arkivfoto: Viktor Blomberg/Sveriges Radio.

Uppgifter: Ludvig Öhman till Japan

Kalmar FF:s mittback Ludvig Öhman kan vara på väg till Japan. Enligt Sportbladet är han klar för den japanska klubben Nagoya Grampus. Men Kalmar FF dementerar uppgifterna.

Enligt Ludvig Öhmans agent Hasan Cetinkaya har flera utländska klubbar visat intresse för Kalmar FF:s mittback, men nu ska han ha bestämt sig för spel i Japan.

– Ludvig är en bra mittback och det har varit stort intresse från Turkiet, klubbar i Skandinavien och även i Kina, samt Japan. Han valde en flytt till Japan, till en välskött och bra klubb, säger Cetinkaya till tidningen.

Men Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam dementerar det här när P4 Kalmar ringer upp.

Kan du bekräfta den här övergången?

– Nej, tyvärr. Jag får passa på den för vi har inte fått någon information om det här från Ludde.

Finns det något intresse från den här japanska klubben för honom?

– Nej, det är inget jag vet om.

P4 Kalmar har varit i kontakt med Ludvig Öhman, som hälsar att han inte ger några kommentarer förrän han kommer tillbaka till Kalmar igen. Var han befinner sig nu vill han dock inte avslöja.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".