Ishockeyspelare från Vimmerby hockey. Foto: Patrik Wirengård/Sveriges Radio
Foto: Patrik Wirengård/Sveriges Radio

Vimmerby fortfarande utan seger

Vimmerbys Daniel Eriksson: Vår målvakt håller oss kvar
1:55 min

Troja/Ljungby dominerade de två första perioderna i matchen mot Vimmerby i allettan. Bra målvaktsspel av Linus Lundin gjorde att hemmalaget Troja bara ledde med 3-0 efter två perioders spel.

Vimmerby är fortfarande utan seger när tre omgångar har spelats av allettan. Vimmerbys spel var krampaktigt och ängsligt i de första två perioderna precis som det varit i de inledande två matcherna av allettan enligt tränaren Daniel Eriksson. Om målvakten Linus Lundin inte hade storspelat så hade Troja kunnat göra ännu fler mål under de inledande perioderna.

Den tredje perioden tog sig Vimmerby samman efter ett bra snack i periodpausen  något som löste eventuella mentala knutar. Det spel Vimmerby visade upp i tredje perioden är det man vill ta med sig inför fortsättningen enligt tränaren Daniel Eriksson. Vimmerbys Matthias Sundberg blev sista målskytt i matchen som Troja vann med 3-1.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".