HUR FÅR MAN STÖRRE MUSKLER?Ja, det är en fråga som många ställer sig så här i början på året. Till skillnad från vad vi pratade om i förra veckan när vår träningskompis Daniel Strandberg sa att ibland är det OK att inte bli trött så gäller det inte här. Nu ska du bli så trött att du inte orkar tvätta håret efter träningen….Daniel har gjort en film när han gör bicepscurls (vilket han aldrig trodde skulle hända) /Peter

Posted by P4 Kalmar Sveriges Radio on Friday, January 22, 2016
1 av 2
Daniel Strandberg. Foto: Privat
2 av 2
Daniel Strandberg. Foto: Privat

Så får du större muskler

På fredagar hör du träningskompisen Daniel Strandberg som hjälper dig att komma igång. Denna vecka handlar det om något som många önskar så här års.

Hur får man större muskler? Ja, det är en fråga som många ställer sig så här i början på året. Till skillnad från vad vi pratade om i förra veckan när vår träningskompis Daniel Strandberg sa att ibland är det OK att inte bli trött så gäller det inte här.

Nu ska du få lära dig hur du blir så trött att du inte orkar tvätta håret efter träningen…. Daniel har gjort en film när han gör bicepscurls (vilket han aldrig trodde skulle hända).

För att hjälpa dig att komma igång och röra på dig så ger Daniel Strandberg varje vecka nyttiga tips på vardagsmotion. 

Daniel arbetar till vardags på Friskis & Svettis i Kalmar. Han har sadlat om från arkeolog till personlig tränare, föreläsare och gymansvarig. Daniel har varit gyminstruktör i sex år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista