Kalmarsund deppar efter förlust. Foto: Faton Pasho / SR
Killarna i Kalmarsund förlorade emot Örebro. Foto: Faton Pasho / SR

Kalmarsunds herrar kördes över i Örebro

Kalmarsunds herrar åkte under lördagen på den fjärde förlusten i rad i innebandyallsvenskan då man föll emot Örebro med 12-3. Laget placerar sig alltjämt på åttonde plats i tabellen.

Herrarna i Kalmarsund har det tufft för tillfället. Efter att förra veckan förlorat på övertid emot Craftstaden Oskarshamn åkte laget under lördagen den långa vägen till Örebro för att revanschera sig. Så blev det inte. Kalmarkillarna klappade ihop totalt under tredje perioden och förlorade matchen med 12-3.

Matchen började bra för Kalmarsund då Johan Wittberg gjorde både 1-0 och 2-0 innan matchen var tio minuter gammal. Örebro kunde dock svara och gå till paus med 2-2. 

Andra perioden var starten för den målmässiga genomklappningen för Kalmarsund. Laget mäktade bara med ett mål framåt medan man släppte tre bakåt. 5-3 till Örebro i väntan på tredje perioden. 

Tredje perioden och Örebro gjorde tre raka mål och gick ifrån till 8-3. Kalmarsund drog sedan på sig ett par utvisningar som Örebro förvaltade på bästa sätt och vann till slut kampen med 12-3. 

Nästa chans till revansch har Kalmarsund nästa helg då man möter Lerum på hemmaplan. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".