Fotbollsspelaren Marcus Antonsson. Foto: Magnus Krusell/Sveriges Radio
Marcus Antonsson har förlängt med Kalmar FF. Foto: Magnus Krusell/Sveriges Radio

Marcus Antonsson kvar i Kalmar FF

Kalmar FF får behålla sin skyttekung Marcus Antonsson över säsongen 2018. Mitt under lägret i Portugal skrev parterna på ett nytt kontrakt.

Efter sin starka fjolårssäsong, med tolv mål och en delad tredjeplats i den allsvenska skytteligan, omgärdades Kalmar FF:s anfallare Marcus Antonsson av rykten om nya klubbadresser inför säsongen 2016.

Mitt under KFF:s träningsläger i Portugal meddelades dock att Antonsson kommit överens med Kalmar om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018.

– Jag har trivts oerhört bra i föreningen sedan jag kom hit. Den biten är oerhört viktig för min del för att kunna få ut min maximala kapacitet, säger Marcus Antonsson till Kalmar FF:s hemsida.

Sportchefen Thomas Andersson Borstam:

–  Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete de kommande åren där vi kan ta nästa steg i våran utveckling. Marcus har visat i år att han är en spelare som håller hög klass och att han kan vara med och kampas i toppen av skytteligan i Allsvenskan. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".