Magnus Krusell, Johan Signert, Anna Larsson och Emma Sandebäck. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio
Magnus Krusell, Johan Signert, Anna Larsson och Emma Sandebäck. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Johan Signert tillbaka på P4 Kalmar

0:32 min

Med start onsdag 10 februari hör du programledaren Johan Signert ratta morgnarna i P4 Kalmar – skärpt och vaken som aldrig förr efter några års förkovran på SVT Nyheter Småland. 

Johan Signert hörs hela morgonen och han pratar med dig om allt som hänt senaste dygnet i radio, på webb och i sociala medier.

– Det här är ett av roligaste och mest krävande jobben, att på ett aktuellt och underhållande sätt engagera alla länsbor till en ny oskriven dag, säger kanalchefen Anja Thorkelsson.

– Jag är stolt och glad över att Johan är tillbaka igen på Sveriges Radio och att vi nu har en komplett Morgon i P4 Kalmar med Johan Signert och Magnus Krusell, två mycket professionella och kreativa programledare och jag är övertygad om att det också uppskattas av vår publik.

Johan Signert är 41 år, trebarnspappa och var sidekick och programledare på P4 Kalmar under 2009-2012 och har sedan dess arbetat på SVT Nyheter Småland. Men nu är han tillbaka på radion som hjärtat klappar mest för.

– Det känns som att komma hem igen, säger Johan Signert.

– Jag ser särskilt fram emot att inte behöva sminka mig innan sändning.

Magnus Krusell är programledare måndag och tisdag tillsammans med sidekicken Anna Larsson och Johan Signert onsdag till fredag tillsammans med sidekicken Emma Sandebäck. Programmet sänds vardagsmorgnar mellan klockan 6 och 10.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista