Borgholms slottsruin. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio
Borgholms slottsruin blir spelplats för ståupp-turnén Badjävlar. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Ståup-fester i Borgholm och Västervik

I Borgholm och Västervik är det upplagt för skrattfester i sommar. Den 23 juli kommer den hyllade standup-turnén Badjävlar till Stegeholms slottsruin i Västervik. Kvällen efter är det Borgholms slottsruin som gäller.

Ensemblen består av Özz Nûjen, Ann Westin, Robin Paulsson, Måns Möller, Thomas Järvheden, Hasse Brontén, Soran Ismail och Henrik Schyffert.

För första gången åker "Badjävlar" på två turnéer - en i sydöstra Sverige med premiär i Västervik och en på västkusten. Turnén har nu premiär på Öland

- En av anledningarna till att "Badjävlar" fungerar så bra är säkert för att alla inblandade har så roligt. De utsålda showerna är bevis för att publiken har kul och uppskattar traditionen. Dessutom vill komikerna som är med fortsätta göra turnén år efter år, säger Cecilia Stenborg, producent på CS Nöje i ett pressmeddelande

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista