Viktor Blomberg, Bosse Nilsson, Lotta Zaar, Henrik Skeppland och Joachim Lantz
Panelen utgörs den här gången av Viktor Blomberg, Bosse Nilsson, Lotta Zaar, Henrik Skeppland och Joachim Lantz. Foto: Elias Håkansson/Sveriges Radio

Kalmar FF-panelen om starten på allsvenskan

LYSSNA: Här är senaste avsnittet av Kalmar FF-panelen
35 min

Fyra av tolv möjliga poäng, är det godkänt? Vem ska ta över efter Svante Samuelsson? Och spelar bröderna Elm mot HIF? Det är tre av frågorna som diskuteras i senaste Kalmar FF-panelen.

Allsvenskan är nu igång och för Kalmar FF:s del har det hittills varit en berg-och-dalbana med fyra poäng på fyra matcher. Kalmar FF-panelen sammanträder igen och utvärderar starten på säsongen, men det blickas också fram mot de kommande matcherna mot Helsingborg och Sundsvall, är det sex lätta poäng?

Panelen utgörs den här gången av Lotta Zaar, journalist och Kalmar FF-supporter, före detta spelaren Joachim Lantz, supportern Henrik Skeppland och P4 Kalmars journalist Viktor Blomberg. Som vanligt lotsas panelmedlemmarna genom ämnesdjungeln av Bosse Nilsson.

Följer du Kalmar FF och skulle vilja vara med i panelen? Hör av dig till P4 Kalmar! Maila p4kalmar@sverigesradio.se.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".