Lars Hallén
Lars Hallén. Foto: Faton Pasho/Sveriges Radio

Yogainstruktören Lars lever i ett totalt mentalt kaos

Lars Hallén: "Att följa hjärtat är inte så enkelt"
2:02 min

Drömmen om ett yogacenter på Azorerna kraschade totalt och just nu vet inte Lars Hallén vart hans liv ska ta vägen. Nu lägger han all energi på att få tillbaka fotfästet i livet.

Yogainstruktören och meditationsläraren Lars Hallén fick flera signaler och tecken på att han skulle åka iväg för att förverkliga en livsdröm.

Det blev en resa till Azorerna där han köpte mark. Tillsammans med vänner började sedan bygget av ett blivande yogacenter och livet såg ljust ut.

Plötsligt började allt rasa samman. Inget blev som det var tänkt och alla framtidsdrömmar om centret, återseendet av sin livspartner, känslan av att följa sitt hjärtas röst och förverkliga en dröm försvann ner i ett svart bottenlöst hål.  

Den långa mödosamma vägen tillbaka är ändå inte omöjlig. Lars tips till dig som mår dåligt:

– Se på mörkret med neutralitet, fokusera på området kring hjärtat och försök minnas det minnet som ger dig mest kärlek. Det kommer hjälpa dig att finna ett lugn. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".