Nybro Vikings
Foto: Magnus Ekeros/Sveriges Radio

Vikings förlorade borta mot Kristianstad

Tabellettan Kristianstad blev för svåra för Nybro, det blev förlust med 3-1.

Nybro Vikings förlorade borta mot Kristianstad med 3-1. Efter en spelad period var det inga mål till något av lagen, Kristianstad hade dock flera chanser. Nybro drog på sig inte mindre tre utvisningar i den första perioden, men Oskar Sehlstedt i Nybromålet släppte inte in några mål.

I den andra perioden så blir det istället Nybro som fick möjlighet att spela 5-mot-4 och det utnyttjade Jordan Mayer och satte 0-1 efter 5:35. Det blir också resultatet efter två perioder.

I den tredje perioden så kunde Kristianstad kvittera till 1-1 efter 5:53 och bara minuten senare så tar hemmalaget också ledningen. Nybro gör ett tappert försök till en kvittering när man med två minuter kvar tar ut Oskar Sehlstedt för att spela 6-mot-5. Men Kristianstad hittar det tomma målet bara 10 sekunder efter och fastställde därmed slutresultatet till 3-1.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".