Magnus Krusell. Foto: Malin Gustavsson
Magnus Krusell. Foto: Malin Gustavsson

Magnus Krusell

Känner du igen rösten? Så här låter Magnus Krusell
0:32 min

Programledare
E-post: magnus.krusell@sverigesradio.se
Telefon: 0480-45 80 25

Om mig:

Jag jobbade på P4 Kalmar 1994-2001. Efter att under några år ha fyllt på mitt mentala skafferi, är jag i etern igen sedan 2011. Det känns fantastiskt kul!

När jag började med radio igen, var det inte för att komma tillbaka. Det var för att komma vidare. Efter att ha gått in i väggen, pluggat till socionom, skrivit en bok ("Genom väggen - från utmattningsdepression till det bästa livet") och kommenterat fotboll i TV, lovade jag mig själv att få en utväxling på alla mina nya insikter även i radion. En spännande och utvecklande ambition. När jag inte är på radion, föreläser jag om stresshantering, hälsa och mental styrka.  

Icke-arbetstiden (som inte alltid är ”fri tid”…) ägnar jag helst åt min familj med lille Olof 5 år i spetsen. Ett antal golfrundor blir det också, inte minst eftersom just golf sätter mig på så många spännande mentala prov.

Mitt motto: Skynda långsamt, lev i nuet. Det avgörande är hur du tar det, inte hur du har det.

P4 Kalmars medarbetare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".