Jan Rindstig. Foto: Malin Gustavsson
Jan Rindstig. Foto: Malin Gustavsson

Janne Rindstig

Känner du igen rösten? Så här låter Janne Rindstig
0:44 min

Reporter
E-post: jan.rindstig@sverigesradio.se
Telefon: 0480-45 80 41

Mer om Janne:
Oskarshamnare som bott i Kalmar sedan drygt 20 år och har jobbat nästan lika länge med radio. De första åren med alla möjliga sportuppdrag som bisyssla till jobb på försäkringsbolag men sedan 2000 är det bara radio som gäller under arbetstid och med allt från att vara nyhetspresentatör till programledare och reporter. Visst klappar hjärtat lite extra när jag bevakar en spännande speedwaymatch, Kalmar FF:s bravader eller en magisk tillställning i Arena Oskarshamn med IK Oskarshamns spelare framför mig på isen.

Det finns mycket mer än radio att göra och då är det familjen hemma i Lindsdal som gäller med fru och två små barn som får leva med att pappa har minst en radio i varje rum inklusive vid toa och i duschen....

Resor är en annan passion och då helst till Karibien eller kring Medelhavet men med två små barn i familjen blir det mest  utflykter till nära resmål.

P4 Kalmars medarbetare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".