Maria Skagerlind. Foto: Malin Gustavsson
Maria Skagerlind. Foto: Malin Gustavsson

Maria Skagerlind

Känner du igen rösten? Så här låter Maria Skagerlind
0:30 min

Programledare
E-post: maria.skagerlind@sverigesradio.se
Telefon:0480-45 80 15

Mer om Maria:
Man kan väl säga att både Skogsmulle och diverse discon i Eskilstuna delvis format mig till den jag är idag. Jag har lärt mig att myrorna alltid bygger stacken i söderläge och att man inte bör tränga sig i köer...

Jag blev också en fena på att klippa (hela) gräsmattan, bjuda mamma och pappa på gott söndagskaffe och vaxa vår Amazon tills den glänste.

Låter som beskrivningen av en övertrevlig tjej. Men dom där sakerna gav en ökad veckopeng, något som inte var helt oviktigt i vissa lägen... ABBA kom ju till Sme’stan några gånger, jag ville ha en stereo med kassettdäck och PussåKram-jeansen var ju INTE billiga.

Idag har jag återvänt till Mulles rätta element, skogen, och jag har nog glömt hur det kändes att skuffas runt i en nattklubbskö.

Nu handlar det mer om att leva på en evig byggarbetsplats, kallat hem, och dagar som fylls av härligt familjeliv och urtråkigt, oändligt hushållsarbete.

Då är det lätt att dra iväg på en lååång härlig tur på någon av mina älskade islandshästar. Soley och Saeta är aldrig sena att få tölta iväg, mot spännande äventyr och solnedgången.

Men det är klart, en natt på stan med god mat, dryck och ett litet försynt hörn på något dansgolv kanske skulle nog vara nyttigt det med.

Mer om P4 Kalmars medarbetare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".