Patrik Wirengård. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio
Patrik Wirengård. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio

Patrik Wirengård

Sportmedarbetare
E-post: sport.kalmar@sr.se
Tel: 0490-304 00

Mer om Patrik:
Gamlebybo som har norra länsdelen som mitt huvudområde att bevaka. Därför hör du mig oftast från länets bägge speedwayarenor, eller varför inte från Tjusthallen i Västervik eller från Vimarvallen i Vimmerby.

Det absolut roligaste med radio är att få snacka live, att få er att se vad som händer fast ni inte är där. Det är en underbar utmaning att försöka förmedla händelserna från en tät, intensiv tillställning från någon av våra arenor.

När Mucho Gusto, radiosportens signaturmelodi drar loss inför en sändning, då är det här världens bästa jobb kan jag lova, då pumpar adrenalinet!

Förutom sportreporter så driver jag eget företag inom sporthandeln. Det har jag gjort sedan 2007. Resten av min tid lägger jag på min underbara familj som består av min sambo Hanna och våra två grabbar. Som många av oss sportreportrar så har även jag provat på de flesta sporterna när jag var liten. Längst höll jag på med fotboll men ett avslitet korsband satte stopp för proffsdrömmen…

Hoppas vi ses ute på arenorna, och om inte det, så hoppas ni trivs när ni rattar in P4 Kalmar.

P4 Kalmars medarbetare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".