Muktar Ahmed och Henri Anier
Foto: Björn Andersson/Kalmar FF och Janne Rindstig/Sveriges Radio

Anier och Ahmed lämnar Kalmar FF

Anfallarna Henri Anier och Muktar Ahmed får inte fortsätta i Kalmar FF nästa säsong, det skriver föreningen på sin hemsida.

Den estländske landslagsanfallaren Henri Anier anslöt till Kalmar FF i augusti och skrev ett kontrakt med föreningen som gällde säsongen ut. Under hösten fick han chansen i nio matcher, sju från start, men antalet mål stannade på ett.

Muktar Ahmed presenterades som KFF-spelare i november 2014, efter att ha provtränat en tid med laget. Han kom då från FK Karlskrona. 21-åringen har haft en skadefylld tid i Kalmar och har inte fått någon speltid i allsvenskan.

– Vi vill från föreningens sida rikta ett stort tack till de båda spelarna för deras insatser i Kalmar FF. Vi vill även passa på att önska både Henri och Muktar lycka till i fortsättningen i deras framtida karriär, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till föreningens hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".