Peter Swärdh,  Mats Lindqvist Billmark och Joachim Lantz.
Peter Swärdh är under press efter Kalmar FF:s svaga säsongsinledning. Mats Lindqvist Billmark och Joachim Lantz diskuterar om föreningen borde byta tränare. Foto: Faton Pasho, Dejana Pasic/Sveriges Radio

Utspelet: Dags för Kalmar FF att byta tränare

Mats Lindqvist Billmark: "Peter Swärdh är inte rätt man att vända det här"
6:18 min

Hur ska Kalmar FF kunna vända sin negativa trend? Supportern och medlemmen i P4 Kalmars KFF-panel, Mats Lindqvist Billmark, vill se ett tränarbyte.

Lyssna på diskussionen med Mats Lindqvist Billmark och Joachim Lantz i ljudspelaren ovan.

Kalmar FF:s start på allsvenskan 2017 har fått en krisstämpel över sig. En poäng på fyra matcher och därtill tre klara förluster är lagets facit hittills.

Mats Lindqvist Billmark, KFF-supporter och flitig gäst i P4 Kalmars Kalmar FF-panel diskuterade möjliga lösningar på det prekära läget tillsammans med den tidigare spelaren Joachim Lantz i P4 Kalmar på tisdagseftermiddagen.

– Det är den värsta krisen som jag varit med om sen jag började följa FF som sjuåring, säger Lindqvist Billmark och utvecklar:

– Vi har varit med om stora förluster i följd tidigare, men det ser ut på ett sätt som det inte gjort innan.

Hör också: Sportchefen svarar – fullt förtroende för Swärdh.

Vad ser du för åtgärder?

– Jag tror inte att Peter Swärdh är rätt man att vända det här, i mina ögon sitter det för djupt.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".