Sporten P4 Kalmar

Klart att Ismael lämnar Kalmar FF

Mittfältaren Ismael lämnar Kalmar FF, det bekräftar föreningen på sin hemsida. Han är klar för ryska klubben FC Akhmat Grozny.

Ismael Silva Lima har spelat för Kalmar FF i allsvenskan sedan säsongen 2014. Den 22-årige mittfältaren har gjort 82 allsvenska matcher för föreningen, varav 7 den här säsongen, och 12 poäng varav 3 mål.

Det har länge spekulerats i att Ismael skulle lämna Kalmar FF under det här transferfönstret, något Kalmar FF bekräftade på onsdagsförmiddagen.

– Vi är väldigt glada för Ismaels utveckling och spelet han bidragit med i Kalmar FF. Vi önskar honom stort lycka till i sin framtida fotbollskarriär, säger Thomas Andersson Borstam, till P4 Kalmar.

Ismael själv säger så här om sin tid i KFF till föreningens sajt:

– Det har verkligen varit en fantastisk tid i Kalmar FF där jag har fått många minnen för livet, både på och utanför planen. Jag vill rikta ett stort tack för allt stöd som jag har fått genom åren. Både från alla inom föreningen och från alla fantastiska supportrar som har stöttat mig. Ni är fantastiska och har betytt mycket för mig under min tid här. Nu är det dags för nästa steg i min karriär och jag önskar Kalmar FF ett stort lycka till framöver.