Lizette Didriksson
Lizette Didriksson. Foto: Privat.
Oskarshamn

Lizette från Oskarshamn gick vidare till kvalveckan i Idol

Lizette Didriksson klar för Idols kvalvecka
2:35 min

Lizette Didriksson från Oskarshamn är klar för kvalveckan i TV4:s Idol. Programmet har gett henne en enorm inre styrka i ambitionen att nå sina mål.

Lizette Didriksson, 25, är uppvuxen i Oskarshamn. När hon började musik-/medialinjen på gymnasiet 2009 flyttade hon till Jönköping och är nu bosatt i Forserum.

Det hindrar henne inte från att fortfarande se sig som oskarshamnare.

– Haha! Det går väl aldrig ur, eller?

Nu är hon som en av tjugo deltagare klar för kvalveckan i TV4:s Idol. Uppladdningen är dock inte den bästa. Lizette Didriksson är nämligen kraftigt förkyld.

– Det är lite skrovligt i halsen, lite febrigt och näsan rinner.

Genom att verkligen bestämma sig och att tro på sig själv, kan man nå dit man vill.

Hon har ändå, med sömn och antioxidanters hjälp, gott hopp om att vara frisk till kvalveckan börjar. När hon väl är på plats, har hon lärt sig att inget är omöjligt.

– Tack vare Idol har jag lärt mig att aldrig ge mig, oavsett hur plågsam situationen är med lite sömn och stark press. Genom att verkligen bestämma sig och att tro på sig själv, kan man nå dit man vill, säger Lizette Didriksson.

– Jag är ännu mer övertygad om att det inte finns något som kan hindra mig från att göra det jag vill.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".