Mats Lindqvist Billmark, Viktor Blomberg, Lucas Nilsson, Magnus Krusell, Bosse Nilsson.
Panelen består den här veckan av Mats Lindqvist Billmark, Viktor Blomberg, Lucas Nilsson, Magnus Krusell och Bosse Nilsson. Foto: Johan Signert/Sveriges Radio
Kalmar FF-panelen

Nanne Bergstrand hyllas av Kalmar FF-panelen

Lyssna på senaste avsnittet av Kalmar FF-panelen
29 min

I det senaste avsnittet av P4 Kalmars Kalmar FF-panel hyllas Nanne Bergstrand för sin taktiska flexibilitet. Dessutom svarar panelen på om KFF just nu är ett av Sveriges bästa lag.

Kommentar/analys: Detta är en kommenterande publicering. Sveriges Radio är oberoende och agerar inte i något politiskt partis, intresseorganisations eller företags intresse.

Har du synpunkter på panelen, förslag på framtida ämnen eller skulle vilja vara med i ett kommande avsnitt? Hör av dig till P4 Kalmar: p4kalmar@sverigesradio.se.

Efter 2–1-segern mot Östersund har Kalmar FF ett facit med endast en förlust på de tio senaste matcherna och laget är ett av de formstarkaste i allsvenskan.

I den senaste Kalmar FF-panelen lyfts frågan om laget till och med kanske är bäst i Sverige just nu. Dessutom hyllas Nanne Bergstrand för sin taktiska flexibilitet efter att ha ändrat spelsystem till Östersundsmatchen.

En fråga som får det att hetta till lite i panelen är den huruvida Kalmar FF är så gott som klara för en ny allsvensk säsong, eller om man fortfarande måste titta neråt i tabellen och känna flåset i nacken från Jönköpings Södra och Gif Sundsvall.

Arenafrågan är också het just nu. Vilka spelare som Kalmar FF kan – och bör – behålla är ett annat ämne för diskussion. Bland mycket annat.

I panelen den här veckan: supportern och författaren Mats Lindqvist Billmark, P4 Kalmars Viktor Blomberg, den före detta KFF-spelaren Lucas Nilsson, krönikören Magnus Krusell och programledare Bosse Nilsson.

Lyssna på hela avsnittet i ljudspelaren ovan.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".