Innebandyspelare.
Förra säsongens derby i Kalmar slutade med en 6–1-seger för Kalmarsund. Foto: Viktor Andersson/Sveriges Radio
Sporten P4 Kalmar

Följ innebandyderbyt mellan Kalmarsund och Craftstaden

FBC Kalmarsund och Craftstadens IBK från Oskarshamn i kväll i säsongens första derby i innebandyallsvenskan. P4 Kalmar sänder matchen i sin helhet på webben och i appen Sveriges Radio Play.

Förra säsongen vann FBC Kalmarsund båda derbymötena med Oskarshamnslaget Craftstadens IBK. I Kalmar sporthall skrevs segersiffrorna till 6–1 och i Oskarshamn slutade matchen 9–4 till Kalmarsund.

På onsdagskvällen möts lagen igen i Kalmar sporthall i säsongens första derby i allsvenskan i innebandy. Intresset för matchen är stort och P4 Kalmar kommer att sända mötet på webben och i appen Sveriges Radio Play. Refererar gör Jens Svendsen.

Matchen startar 19.00 och ett par minuter före första tekning kommer sändningen att finnas tillgänglig i den här artikeln samt i appen.

Craftstaden har inlett säsongen starkt med tre raka segrar och är bara en bättre målskillnad från att toppa serien i stället för nuvarande ledaren Warberg.

FBC Kalmarsund ligger på en femte plats och även om man ännu inte förlorat under ordinarie tid är poängskörden inför derbyt fem, efter en vinst och två övertidsförluster.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".