Mats Lindqvist Billmark, Magnus Krusell, Bosse Nilsson, Viktor Blomberg och Janne Rindstig.
Panelen består den här gången av Mats Lindqvist Billmark, Magnus Krusell, Bosse Nilsson, Viktor Blomberg och Janne Rindstig. Foto: Johan Björling/Sveriges Radio
Sporten P4 Kalmar

Panelen om Kalmar FF:s formsvacka – är Nanne sönderläst?

30 min

Har de allsvenska tränarna läst sönder Nanne Bergstrand? Och vad beror Kalmar FF:s formsvacka på – om det nu är en formsvacka? Svaren har P4 Kalmars Kalmar FF-panel.

Kommentar/analys: Detta är en kommenterande publicering. Sveriges Radio är oberoende och agerar inte i något politiskt partis, intresseorganisations eller företags intresse.

Med två omgångar kvar av allsvenskan är kontraktet ännu inte helt säkrat för Kalmar FF, som fortfarande riskerar att tvingas kvala för att bibehålla sin allsvenska existens nästa säsong.

Ingenting är klart än, betonar delar av panelen tydligt i det senaste avsnittet, men KFF lär hålla sig kvar.

Panelen diskuterar också om vad de senaste veckornas lilla formsvacka beror på, och om det ens går att kalla formsvacka.

Ett annat ämne som lyfts är hur Kalmar FF ska banta sin trupp till nästa säsong. Vilka spelare är viktiga att behålla, och vilka borde man släppa?

I panelen den här gången: Supportern och författaren Mats Lindqvist Billmark, krönikören Magnus Krusell, programledare Bosse Nilsson, P4 Kalmars Viktor Blomberg och Radiosportens referent Janne Rindstig.

Hör hela avsnittet i ljudspelaren ovan. Har du synpunkter på vad som sägs, eller borde sägas i panelen? Vill du vara med i kommande avsnitt? Hör av dig till p4kalmar@sverigesradio.se!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista