Daniel Olsson framför tegelvägg.
Daniel Olsson. Foto: Emma Sandebäck/Sveriges Radio
40 x 40

40-årige Daniel minns sin sons födelse hemma i köket

7:53 min

Firande av 40-åringar i Kalmar län fortsätter. Daniel Olsson från Kalmar blev överraskad av familj och vänner när han fyllde för bara några dagar sen.

P4 Kalmar fortsätter att fira 40-åringar i Kalmar län, med anledning av att det är så länge vi funnits som din lokala radiokanal. Nu senast var det Daniel Olssons tur.

Han trodde att han skulle åka och bowla med frun i helgen, men det blev i stället en överraskningsfest han fick uppleva.

Daniel Olsson är född och uppvuxen i Smedby i Kalmar. Sin fru Charlotte träffade han 1995. De har under åren skaffat en stor familj. Åtta barn, fyra flickor och fyra pojkar, har det blivit. Deras första flicka Linnea dog 16 dagar gammal. Hon finns i hans hjärta.

Sin siste sons födsel den 10 mars i år blev också ett minne för livet. Allt gick så snabbt att Daniel Olsson fick agera barnmorska i köket.

Han har även hunnit bli morfar då dottern Amanda fått en flicka.

Till vardags jobbar han som fönsterputsare. Ett jobb som gjort att han fått uppleva många miljöer.

 – Vår bästa tid är nu, det är nutiden som gäller, säger han och ler.

Hör hela intervjun i ljudklippet ovan.

Är du född 1977 och vill vara med och firas i P4 Kalmar, eller känner du kanske någon som borde vara med? Hör av dig till vår publikredaktör Emma Sandebäck: emma.sandeback@sverigesradio.se!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista