Erik Israelsson jublar.
Erik Israelsson, här i Hammarbys tröja, kan vara på väg tillbaka till Kalmar FF. Foto: Stefan Jerrevång/TT
Sporten P4 Kalmar

Uppgifter: Kalmar FF visar intresse för Israelsson

0:51 min

Erik Israelsson kan vara på väg tillbaka till Kalmar FF, enligt medieuppgifter i Nederländerna. "Vi har pratat, som gamla bekanta", säger Kalmars sportchef Thomas Andersson Borstam.

28-årige Erik Israelsson slog igenom i Kalmar FF, fortsatte karriären i Hammarby och för ett år sedan gick han till PEC Zwolle i Nederländerna, med vilka han har kontrakt i ytterligare ett och ett halvt år.

Nu kommer uppgifter från Nederländerna, bland annat i tidningen De Stentor, att Kalmar FF visar intresse för att få tillbaka mittfältaren, eventuellt på ett lån.

– Jag kommenterar inte andra lags spelare, säger Kalmar FF:s sportchef Thomas Andersson Borstam först när han får frågan om ett eventuellt rödvitt intresse för Israelsson.

Har ni pratat med honom?

– Visst har vi pratat med Erik, som bekanta, man håller alltid kontakten med gamla spelare på ett eller annat sätt. Men därifrån till att kommentera andra lags spelare, det gör vi inte.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista