Robert Lundström och Stefan Eriksson framför en P4 Kalmar-flagga, fotade snett uppifrån.
Robert Lundström och Stefan Eriksson. Foto: Johan Signert/Sveriges Radio
Kalmar län

Länsbor utmanar i Farmen

Robert Lundström: Jag är nog en typisk pappa, tror jag
2:46 min

En av de mest långlivade dokusåporna, Farmen, är tillbaka med en ny säsong. Två av deltagarna kommer från Kalmar respektive Mönsterås.

Än så länge får Robert Lundström och Stefan Eriksson hålla sig i skogen, på behörigt avstånd från själva gården. De är "utmanare" som senare i serien kommer att dyka upp hos de andra. Under de månader som gått sedan inspelningen utanför Skillingaryd i somras har de hållit sin medverkan hemlig för alla utom de allra närmaste, något som märktes efter torsdagens avsnitt.

– Min telefon blev helt nedringd.

– När vi sågs första gång i rutan var det katastrof, kan jag säga. Min telefon blev helt nedringd, min Facebook blev helt sönderspammad, säger Stefan Eriksson.

De har inte sett resten av de färdiga avsnitten än, men de hoppas att det intryck av dem som tittare skrivit om på nätet ska fortsätta att gälla, att de "verkar vara de enda som är normala".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".