Kollage: Finalisterna i P4 Nästa Kalmar 2018.
Kollage: Finalisterna i P4 Nästa Kalmar 2018. Foto: Sveriges Radio
P4 Nästa 2018

Här är finalisterna i P4 Nästa Kalmar 2018

5:03 min

Torsdagen den 26 juli är det dags för P4 Kalmars länsfinal av P4 Nästa. Det hela avgörs på Larmtorgets scen i Kalmar. Här kan du lyssna på bidragen!

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

  1. Carl Franzén – Countryside (röstningskod: låt1)
  2. Patricia Birgersson – Här och nu (röstningskod: låt2)
  3. Maneo Moody – Andas i takt (röstningskod: låt3)
  4. Maja Hobring – Live like I´m free (röstningskod: låt4)
  5. Viktor Olsson – First class ticket (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4kalm [mellanslag] röstningskoden för din favorit till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Här kan du höra och läsa mer om P4 Nästa Kalmar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista