Joachim Lantz, Henrik Rydström och Magnus Krusell står framför en vägg.
Joachim Lantz, Henrik Rydström och Magnus Krusell utgör panelen, som leds av Viktor Blomberg. Foto: Viktor Blomberg/Sveriges Radio
Sporten P4 Kalmar

Exklusiv intervju med Henrik Rydström i Kalmar FF-panelen

47 min

Kalmar FF:s tillfällige(?) huvudtränare Henrik Rydström gästar P4 Kalmars Kalmar FF-panel. Han berättar bland annat om sin spelidé och om motsättningarna mellan honom och Nanne Bergstrand.

I det senaste avsnittet av Kalmar FF-panelen gästas vi av Henrik Rydström, före detta spelare i och numer tränare för laget. Med i diskussionerna är också hans tidigare lagkamrat Joachim Lantz och P4 Kalmars krönikör Magnus Krusell. Programledare är Viktor Blomberg.

I panelen diskuteras bland annat:

  • Om Rydström tränar KFF nästa säsong
  • Hur hans spelidé ser ut
  • Vilket betyg Rydström/Nilsson får för sin höstsäsong
  • Hur fler unga spelare kan ta en plats i laget
  • Motsättningarna mellan Rydström och Nanne Bergstrand:

– Jag är kanske mer diskussionsbenägen än Nanne, han kanske inte diskuterade alls och då är Henrik Rydström inte så trevlig när han är frustrerad. Det kan säkert ha bidragit till att han kände sig mer stressad och pressad, säger Rydström bland annat.

– Jag är inte klockren som assisterande, jag tycker för mycket och vill lägga mig i för mycket. Den äldre generationen är sällan bekväm med det.

Detta och mycket mer i avsnittet ovan.

Hör också: Så gick det till när Kalmar blev svenska mästare

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".