Krimkollen 15 maj

En bilbrand inträffade vid Strömman (Två Bröders väg) söndag den 14 maj vid 03.00-tiden. En personbil har av okänd anledning börjat brinna. Ett vittne har hört ”två smällar” men någon person har ej varit synlig på platsen.

Autoservice på Gröndalsvägen i Nybro har haft inbrott och förutom att ett stort antal fordon haft påhälsning har man även stulit två personbilar. En vit golf med reg n:r OOF 372 oen silverfärgad Ford Escort med reg N:r WGG088. Brottstiden är söndag den 14 till måndag den 15 maj.

Mellan lördag den 13 och söndag den 14 har Nybro Orienteringsklubb vid Svartbäcksmåla haft inbrott. Okända har med ett spett gjort ett hål i en stålvägg och därefter kunnat krypa in. En åkgräsklippare har stulits.

Söndagen den 14 maj upptäcktes ett stulet släp vid Granitvägen i Nybro. På släpet fanns ett sort antal däck. Bredvid släpet fanns ett kassaskåp som man för närvarande inte vet vad det kommer ifrån.

Okänd/a gärningsmän har krossat rutan till Svallidenkisoken i Oskarshamn mellan lördag den 14 och söndag den 15 maj. Snus och choklad har stulits.

Brukshundklubben på Smedtorpet i Mönsterås har haft inbrott i sin klubbstuga mellan tisdag den 9 och onsdag den 10 maj. Ett kassaskåp har stulits.

Okända har brutit upp ett antal dörrar till ryttarföreningens lokaler på Norbavägen i Blomstermåla. Detta har skett någon gång under lördag (13 maj) kväll. Okänt vad som stulits.

På Solbacken i Oskarshamn har torsdagen den 11 maj, mitt på dagen, en äldre man haft besök av två kvinnor av utländsk härkomst (c:a 20 år gamla). Kvinnorna stal ljusstakar samt mannens klocka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista