Flera grova misshandlar i natt

Det har slagits och bråkats i Borgholm och i Oskarshamn i natt. Polisen har gjort flera gripanden och några personer misstänks för grova misshandlar. Polisen har också omhändertagit berusade människor, främst i Borgholm, där några personer också har anmälts för ringa narkotikabrott efter att ha påträffats påverkade.
I Borgholm greps en 20-årig man, han förhördes och släpptes. 20-åringen misstänks för grov misshandel efter att ha krossat en glasflaska mot en 18-årings huvud. 18-åringen fick ett skärsår från tinningen och ner mot halsen. Och en 23-åring sitter fortfarande gripen misstänkt för två grova misshandlar, han ska ha sparkat och slagit två yngre män i ett bråk. I Oskarshamn sitter också två män, drygt 20 år gamla och hemmahörande i stockholm, anhållna efter ett bråk utanför restaurang La Scala vid midnatt, där slogs de bland annat med en pistol. De båda misstänks nu för grov misshandel, olaga vapeninnehav och brott mot narkotikastrafflagen. Och utanför samma restaurang, strax efter klockan två i natt, ska tre okända män ha misshandlat en fjärde man. Enligt anmälaren ska det handla om tre män med slaviskt ursprung, en av dem är upp emot två meter lång
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".