Stökig natt på Larmtorget

Polisen har fått in flera anmälningar om misshandel och olaga hot. Orsaken är flera bråk som inträffade på Larmtorget under natten till idag.
Och polisen ber allmänheten om vittnessuppgifter.

Bland annat så har en man med utländskt påbrå anmält tre andra män för olaga hot då dessa ska ha gjort hitlerhälsning och ropat svrtskalle.
Två av dom tre anmälda männen har i sin tur gjort en motanmälan, då även dom känt sig hotade, då mannen ska ha gjort tecken att han ska skära halsen av dom.

En annan man, hemmahörande i stockholm, helt oberoende av dom tre nyss nämnda, har också polisanmält mannen med utländskt påbrå, fast för misshandel.
Den utländska mannen ska ha slagit stockholmaren i ansiktet, så allvarligt att denne fördes till sjukhus.

Men det slutar inte här.
En 20-årig tjej från Kalmar, har anmält stokholmaren då denne ska ha slagit henne i ansiktet, så pass illa att hon ramlat och slagit huvet i marken.
Hon fördes till sjukhus och befann sig under förmiddagen idag fortfarande kvar för observation.

Ytterligare en man uppger att han under natten blivit slagen i bakhuvudet, bland annat med en glasflaska.
Mannens kompis ska även han ha fått slag i huvudet då han försökt hjälpa sin kompis.

På Södra Varvsgatan sparkades en 19-årig man ner av ett 10-tal okända män som bland annat ska ha hoppat på 19-åringen.

Polisen låter meddela att dom gärna tar emot ytterligare vittnessuppgifter, både angående händelserna på Larmtorget och misshandeln av 19-åringen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".