Flera olyckor i trafiken under helgen

På vägarna har flera olyckor skett i helgen. Under natten till söndag inträffade en singelolycka på riksväg 25 väster om Nybro. Två personer färdades i bilen som voltade, men båda kunde själva ta sig ur fordonet. Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen, hur allvarliga skadorna är var okänt under söndagen.

Ytterligare två personer fördes till sjukhus med nack- och ryggsmärtor efter en trafikolycka på väg 136 på Öland under lördagseftermiddagen. I höjd med Isgärde kom personernas bil av okänd anledning över på fel sida av vägen och krockade med en mötande bil och dess husvagn.

Två personer färdades i bilen med husvagn och de fördes till vårdcentral för undersökning. Vägen fick stängas av en tid på grund av bärgningsarbetet.

Tidigt på lördagskvällen kolliderade en motorcyklist med ett rådjur i Västerviks kommun. Föraren fick föras till sjukhus med okända skador.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".