SD kritiserar invandringen på hemsida

Det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna i Sörmland fortsätter sin nu kamp mot vad partiet kallar massinvandringen till Sverige. Det är på partiets lokala hemsidor som partiet för fram sina åsikter - åsikter som partiet är helt ensamma om bland de partier som finns representerade i någon folkvald församling i Sörmland.

Under förevändning att partiet är det enda som vågar säga sanningen hetsar de sörmländska sverigedemokraterna mot vad de kallar massinvandringen till Sverige. Något som partiet säger sig ha varnat för länge, men nu fått bekräftat av den ovanligt höga invandringen förra året.

Enligt Sverigedemokraterna förtigs detta av en vänstervriden journalistkår i maskopi med det så kallade etablissemanget i en udda konspirationsteori som går ut på att de båda enligt Sverigedemokraterna av någon anledning inte vill att det svenska folket ska få reda på att invandringen ökar och att mångkulturen sprider sig.

Partiet upprörs också av att den nya borgerliga regeringen inte verkar göra mer för att stoppa invandringen än vad den tidigare socialdemokratiska regeringen gjort.

Partiet hänvisar också till vad de kallar striden för yttrandefriheten med Mohammedbilderna i Danmark och det som partiet kallar invandrarkravallerna i Ronna i Södertälje och tar detta som intäkt för att  invandringen kommer att leda till allt våldsammare konflikter i samhället.

Sverigedemokraterna vill därför stoppa det de anser vara massinvandring och att invandrare ska återvända till sina gamla hemländer. Partiet kräver att de Sörmländska kommunerna avbryter samarbetet med Migrationsverket att ta emot fler flyktingar.

Per Thyrén
per.thyren@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".