Oavgjort i fotbollens sörmlandsderby

Sörmlandsderbyt mellan Nyköpings BIS och Katrineholmslaget Värmbol i division 2-fotbollen under måndagskvällen slutade oavgjort, 2-2. Bissarnas Magnus Karlsson kvitterade i slutet av matchen.

- Vi ska vara nöjda med att vi kvitterar och vänder två underlägen, men det är klart att med 2-2 hemma är vi inte nöjda, säger Nyköpings BIS Magnus Karlsson.

Värmbol öppnade starkt mot ett blekt hemmalag och ledde med 1-0 i halvtid. Bissarna kvitterade efter paus men när Värmbols Pär Karlsson stod för ett succeinhopp och gjorde 2-1 fick Nyköpingslaget åter jaga. Kvitteringen kom i slutet och sett till hela matchen kändes oavgjort 2-2 som ett rättvist resultat.

- Ja, det måste jag kanske säga, berättar Nyköpings BIS Magnus Karlsson.

Nyköpings BIS och Värmbol väntar fortfarande på första trepoängaren. Målgörare för Nyköping BIS var Pontus Holmström, Magnus Karlsson. Målgörare för Värmbol var Daniel Grönvall och Pär Karlsson. 330 personer betalade för att se matchen.

Nyköpings BIS och Värmbol väntar båda fortfarande på första trepoängaren i och med 2-2 resultatet under måndagens match. 

Martin Brunelius
martin.brunelius@sr.se