Utredning av Flenslagsmål fortsätter

Häktningsförhandlingar hålls på fredagseftermiddagen med de fyra män från Stockholm, som är misstäntkta för grov misshandel efter en midsommarfest vid Orrebaden i Flen. Vid festen blev en 25-årig man från Flen allvarligt skadad och två andra fick lindriga skador.

Enligt polisen blev 25-åringen troligtvis slagen med en stor träpåke i huvudet. Hans tillstånd har enligt uppgifter till polisen blivit något bättre, men han är fortfarande nedsövd.

De fyra anhållna männen har enligt polisen medgett att de varit på platsen, men inte att det skulle ha misshandlat någon. Ytterligare en eller två män från Stockholm ska förhöras under fredagen om misshandeln.

En kvinna från Flen är misstänkt för skyddande av brottsling, då hon först inte berättat de hon visste, men hon har nu enligt polisen gett information, som har hjälpt polisen i utredningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".