Två personer försvunna i Malmköping

I Malmköpingstrakten sökte polis under natten mot onsdagen efter två försvunna personer. Den ena var en 89-årig kvinna som försvann sent på tisdagen. Den andra försvunna personen är en man i 40-års åldern.

Den försvunna 89-åringen är dement och med hundar och helikopter letade polisen efter henne. Det gav resultat, för på onsdagsmorgonen så hittade man henne i en skog som hon vandrat ut i från serviceboendet där hon bor.

Men kvinnan var nerkyld och i dåligt skick när hon hittades. Polisen menar att hon kommer att klara sig, men hon mår inte bra.

Den andra försvunna personen är en man i 40-års åldern. Han försvann under tisdagsförmiddagen från sitt jobb mellan Malköping och Stjärnhov.

Polisen visste under onsdagsmorgonen fortfarande inte vad som kunde ha hänt mannen och vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen sa då till Sveriges Radio Sörmland att det hela var mycket märkligt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".