Avhopp i styrelsen hos Nyköping Hockey

Tre ledamöter i styrelsen hos Nyköping Hockey har hoppat av sina uppdrag.
Det sedan klubbens styrelseordförande Göran Forssberg beslutat upplösa sportgruppen, som bland annat ansvarat för rekrytering av spelare och tränare.

– Eftersom sportgruppen är upplöst har vi ju inte vårt uppdrag kvar, förklarar Peter Persson det faktum att han nu inte sitter kvar i klubbens styrelse.

Det var i torsdags som klubbens ledning samlades för att resonera om hur man ska ta sig ur det prekära tabelläget. Nyköping Hockey ligger näst sist i den allsvenska hockeytabellen.

I samband med det beslutade styrelseordförande Göran Forssberg alltså att upplösa sportgruppen och att de arbetsuppgifter som där handlades skulle överföras på hela styrelsen. Samtidigt skissades också en strategi för vad som skulle göras för att ta laget ur den sportsliga krisen.

– Jag delar inte de tankar som där fördes fram, säger Peter Persson, men vill inte berätta vilka dessa tankar är utan hänvisar till klubbordförande. Han vill inte heller berätta vilken väg han själv hade velat ta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".