Flygtrafik till Skavsta igång igen

Många svenskar som varit strandsatta på Stansteadflygplatsen i England de senaste dagarna kom hem till Sverige på lördagen, med ett fyra timmar försenat flyg.
Flera var upprörda över att dom tvingats sova på flygplatsen eftersom flygbolaget Ryan Air inte står för hotell vid inställda eller försenade flygningar. Sofia Barräng och hennes familj landade på Skavsta flygplats utanför Nyköping i går eftermiddag - över ett dygn försenade. De senaste dagarnas snöoväder i England har drabbat Stanstedflygplatsen utanför London hårt. För lågprisflygbolaget Ryan Airs del - som flyger mellan Stansted och Skavsta utanför Nyköping - har det inneburit flera inställda och försenade flygningar. Igår fick flygbolaget kritik för att de var dåliga på att informera resenärerna. Ryan Air fick också kritik för att dom inte ställde upp med hotell till dom drabbade passagerarna. Sofia Barräng och hennes familj bor i England och ska till Sälen på semester. De vittnar om en smått kaotisk situation på flygplatsen, men är vana vid kaos så fort det faller snö i Storbritannien..
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".