GUIF-stjärna borta i sex veckor

Handbollslaget GUIF´s stjärna Nicklas Johansson blir borta en stor del av hösten. Det står nu klart efter en dataröntgen av Johansson´s ena fot i dag. Det var i onsdagens match mot Sävehof som Nicklas Johansson bröt ena båtbenet och efter dagens röntgenundersökning gipsades foten. -Senare i eftermiddag ska jag träffa GUIF´s läkare som då tittat på röntgenbilderna och först efter det vet vi vad dataröntgen visade men jag kommer i alla fall vara gipsad mellan 6 och 8 veckor, säger Nicklas Johansson till SR Sörmland.
Det var i onsdagens match mot Sävehof som Nicklas Johansson bröt ena båtbenet och efter dagens röntgenundersökning gipsades foten. -Senare i eftermiddag ska jag träffa GUIF´s läkare som då tittat på röntgenbilderna och först efter det vet vi vad dataröntgen visade men jag kommer i alla fall vara gipsad mellan 6 och 8 veckor, säger Nicklas Johansson till SR Sörmland.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".