Fotboll

Blekt NBIS kryssade mot Lindö

Nyköpings BIS fick bara en poäng efter att ha spelat
2-2 mot Lindö FF på hemmaplan. Alexander Jansson blev tvåmålsskytt och var en av få spelare som fick godkänt i hemmalaget.

Nyköpings BIS kunde inte upprepa det fina spelet från cupsegern mot Gais tidigare i veckan. Ett tamt försvarsspel gjorde att Lindö från Norrköping kunde ta ledningen i den åttonde minuten. Hemmalaget kvitterade tio minuter senare genom Alexander Jansson, och det var riktigt snyggt.

– Tobbe Lundgren slog ett inlägg som gick över alla andra och så kom jag på bortre och fick väl en skaplig träff upp i nättaket, säger Jansson, som var riktigt bra matchen igenom.

I början av den andra halvleken kom Bissarna i underläge på nytt. Även denna gång var det efter ett ytterst tveksamt agerande i försvaret. Denna gång tog det bara två minuter innan kvitteringen kom. Alexander Jansson gjorde sitt andra mål. Han ser trots det inget positivt att ta med från matchen.

– Nej, jag vet inte vad det skulle vara. Vi ville vinna den här, vi skulle vinna den här. Dom är ett bottenlag och vi vill vara ett topplag. Då ska det vara tre poäng i den här matchen, säger en besviken Alexander Jansson.

Martin Brunelius
martin.brunelius@sr.se