Döda kvinnan försvunnen en vecka

Polisen undersöker nu om den döda kvinna som hittades i ett skogsparti söder om Malmköping på söndagskvällen, är en kvinna från orten som anmäldes försvunnen i lördags av en anhörig. Enligt polisen så kan kvinnan ha varit försvunnen ända sedan i början av förra veckan.
Polisen genomförde på måndagen en teknisk undersökning i det skogsparti vid Lundby gård söder om Malmköping där den medelålders kvinnan hittades död. Kvinnan, som ännu inte är identifierad, kan ha mördats, vissa saker tyder på det, men vad vill inte polisen i nuläget berätta. Enligt vad polisen uppgav på måndagsmorgonen ska kvinnokroppen ha en del skador, men om de tillkommit före eller efter hon dött vet man ännu inte. Den döda hittades vid 20-tiden på söndagen av en privatperson. Polisen tror att den döda kvinnan kan vara en kvinna som anmäldes försvunnen från Malmköping under lördagen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".