Flen

Spelbutik i Malmköping rånad

Uppdaterad 21:16
En spel- och tobaksbutik i Malmköping utsattes vid halvsextiden på onsdagskvällen för ett rån. Två beväpnade och maskerade personer ska ha varit inne i butiken.

Enligt vakthavande befäl Tobias Jöhnemark vid polisen i Sörmland ska ingen ha skadats fysiskt vid rånet, däremot ska butikspersonalen ha chockats.

En av gärningsmännen ska ha varit beväpnad med ett pistolliknande föremål och den andre med ett gevärsliknande föremål. Vapnen ska ha använts för att hota personalen. Rånbytet ska enligt polisen ha varit snus, i okänd mängd. Några kontanter ska rånarna inte ha kommit över.

– Vi har ännu inte påträffat gärningsmännen. Just nu finns polispatruller med hundar på plats, säger vakthavande befäl Tobias Jöhnemark till Sveriges Radio strax efter sju på onsdagskvällen.

De misstänkta gärningsmännen ska enligt polisens signalement vara i 17-18 årsåldern, klädda i mörka kläder och luvor med öppning för ansiktet.

– Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som kan lämna vittnesuppgifter eller annan information, säger vakthavande befäl Tobias Jöhnemark.

Tips kan lämnas på tel 114 14.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista