Ishockey

Andra raka förlusten för Nyköping

Det blev ännu en förlust för Nyköping i Allettan. Denna gång var det Enköping som på hemmaplan kunde vinna med 7-2 (3-0, 1-2, 3-0).

Efter fredagens förlust mot Arboga var det ett revanschsuget Nyköping som åkte till Enköping. Men den första segern i Allettan får vänta. Efter en dålig första period var Nyköping i underläge med 3-0. När Enköping sedan gjorde 4-0 i början av den andra perioden fick målvakten Mathias Oscarsson nog och lämnade plats för Jesper Ekeberg. Efter det kom Nyköping tillbaka och kunde göra två mål inom loppet av två minuter i mitten av den andra perioden. Ronny Björlin gjorde 4-1 i spel fem mot tre och Markus Andersson 4-2 i spel fem mot fyra.

När Enköping sedan gjorde 5-2 i början av den tredje perioden orkade inte Nyköping komma tillbaka. Enköpings 6- och 7-2-mål kom till i spel i numerärt överläge.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".