Gnesta

Personbilar frontalkrockade i halt väglag

Två kvinnor skadades allvarligt vid en frontalkrocka strax efter klockan halv tio på lördagsförmiddagen i höjd med Norrby på riksväg 57 mellan Stjärnhov och Björnlunda. Kvinnorna blev fastklämda i sin bil. Ett barn i den mötande bilen klarade sig helt oskadd.

Två kvinnor som tillsammans med en hund färdades i den ena bilen kom av okänd anledning över på fel sida av vägen och deras bil körde in i en mötande bil. De två kvinnorna satt  fastklämda i bilen under närmare en timme innan ambulansen fick med dem till Nyköpings lasarett. Kvinnorna blev enligt polisen allvarligt skadade.

I den mötande bilen fanns en 30-årig man och ett ettårigt barn. Mannen fick enligt polisen lindriga skador och barnet klarade sig helt utan skador, men båda fördes till till Nyköpings lasarett för observation.

Det har enligt polisen varigt rörigt på olycksplatsen och framkomligheten var begränsad och polisen har fått dirigera trafiken. Det var halt och moddigt väglag på olycksplatsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".