Allt fler lyssnar på Sveriges Radio Sörmland

Allt fler lyssnar på Sveriges Radio Sörmland. Enligt den senaste mätningen från företaget Radioundersökningar (Ruab) lyssnar 2,2 procentenheter fler lyssnare på stationen nu jämfört med förra mätningen i januari, P4 Sörmland har 28,5 procent lyssnare vilket betyder att så många lyssnar "någon gång under dagen".
Ökningen av antalet lyssnare glädjer förstås kanalchefen Marcella Simms. - Jag är glad och tacksam över det förtroende lyssnarna visar och att stationen kan behållla lyssnare trots den hårda konkurrensen. Sveriges Radio Sörmland tillhör de P4-kanaler som har den sämsta lyssnarandelen i landet Ungefär 63 000 sörmlänningar lyssnar någon gång under en dag på Radio Sörmland. Totalt har Sveriges Radios största kanal, P4, tappat knappt en procentenhet av lyssnarna. Samtidigt har antalet personer som lyssnar på radio totalt sett minskat.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".