INNEBANDY

Onyx förlorade mot Linköping

Innebandylaget Onyx herrar förlorade mot Linköping i div.1 mellersta med 6-4 i en dramatisk match, där Onyx tog ledningen med 1-0, men serieledarna Linköping kvitterade och gick också upp till 3-1. Onyx kom igen och kvitterade till 3-3, sedan blev det 4-4 och så i slutet av matchen 5-4 och 6-4 i tom Onyxkasse.

Det här var första matchen i div.1 mellersta, som Onyx förlorade under ordinarie matchtid. Serieledarna Linköping vann med 6-4 i en dramatisk match, där Onyx tog ledningen med 1-0, Linköping kvitterade och gick upp till 3-1 ledningen, men Onyx kom igen och kvitterade till 3-3, men trots det kunde Linköping dra ifrån och avgöra till slutresultatet 6-4 i tom målbur.
Onyx Rabi Kahlaji gjorde två av mål, men var ändå inte nöjd:
– När vi inte vinner spelar det ingen roll hur många mål jag gör, sa en besviken Rabi, men hyllade ändå sitt lag, som gav allt för att försöka vinna mot  serieledarna Linköping, som vann hemma i Nyköpings sporthall i premiären i sudden death.
Rabi Kahlaji berömde också sina fans det var många Nyköpingsbor, som fanns på läktarna i Linköping:
– De älskar oss och hänger med på många bortamatcher, avslutade Rabi Kahlaji i Onyx efter förlusten mot Linköping med 6-4.