Få spår efter våldtäktsman

Polisen har inga spår efter den eller de personer som misstänks ha våldtagit en 39-årig kvinna på Vingåkersvägen i Katrineholm natten till torsdagen. Kvinnan har polisanmält att hon blev överfallen av flera personer vid en bensinmack. Polisen uppgav vid 16-tiden att den under kvällen skulle knacka dörr för att försöka få information från allmänheten.

- Det finns inte mycket att gå på förutom kvinnans uppgifter, säger P.O Frisk vid polisens kriminalavdelning.

Enligt polisanmälan ska hon ha försökt få kontakt med någon som hade en mobiltelefon för att ringa, men hon blev då överfallen av en eller flera personer. 

När en lastbil körde förbi och saktade ner sprang personen eller personerna iväg. Kvinnan fick snabbt kontakt med en polisbil som råkade finnas i närheten.

Polisen vill komma i kontakt med personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med den anmälda våldtäkten, säger Roland Larsson på polisens kriminalavdelning. Polisen rubricerar ärendet som försök till våldtäkt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".