Inga besked om ny tränare i Guif

Vid handbollsklubben Guif:s årsmöte omvaldes ordföranden Jan Kågebäck. Dessutom valdes flera nya personer in i styrelsen. Målet inför nästa säsong är att ordna upp ekonomin och placera sig högt upp i elitserietabellen. Laget siktar på en plats bland de fyra bästa.

Några personer på årsmötet undrade hur Guif kan ha som mål att komma till semifinal när truppen fortfarande inte är färdigspikad. Dessutom är tränarfrågan inte klar. Tränaren presenteras den 13 juni. Jan Kågebäck förstår att folk undrar men är själv optimist.

- Men tittar man på vilka spelare vi har är det många landslagsspelare i förstasexan. Jag känner mig nöjd med det. Sedan har vi ju våra ungdomar som vi ska knyta upp.

Enligt Eskilstuna-Kuriren tyder mycket på att den nya tränaren är 35-årige Thomas Forslöf. Klubben är utan tränaren sedan fjolårets tränare Peter Kanth inte fick förnyat förtroende.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista