Handboll

Oavgjort för Guif mot Alingsås

Guif spelade ikväll oavgjort borta mot Alingsås, 25-25 (11-14). Alingsås kvitterade på straff i slutminuten. Det var nyförvärvet i Alingsås, Payam Hatami, som i sin debut satte straffen.

Guif ligger efter 26 omgångar på andra plats i elitserien med 41 poäng, lika många som ettan Sävehof som har bättre målskillnad. Skillanden mellan insläppta och gjorda mål för Guif är 100 och för Sävehof 113, så det är en stenhård kamp på första platsen, men oavsett det är båda lagen för länge sedan klara för slutspel. Det är de åtta första lagen av de 14 i serien som går till slutspel i vår.

Matchfakta:
Alingsås HK - IF Guif 25-25 (11-14)

Alingsås: Charlie Sjöstrand 5, Björn Iveland 5, Payam Hatami 5 (1), Marcus Enström 4, Glenn Andersson 2, Lars Bernhardsson, Anders Rylander, Pontus Johansson, Magnus Andreason.

Guif: Jimmy Jansson 5, Haukur Andresson 5, Tobias Aren 5, Mattias Zachrisson 5 (1), Patrik Johansson 2, Daniel Båverud, Richard Blank, Mathias Tholin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista